Vacature Inkoop jurist

Nauwkeurige inkoopjurist gezocht voor het opstellen van passende contracten

Terug naar vacatureoverzicht 

Samenwerken met verschillende mensen op allerlei niveaus. Daar gaat jouw hart als Inkoop jurist sneller van kloppen. Jij snapt hoe de wereld van contracten en inkoop werkt en weet afspraken correct en helder vast te leggen. Op deze manier weet jij elke dag waarde toe te voegen voor onze klanten.

Door de toename van onze werkzaamheden op het gebied van B2B en contractmanagement zijn wij op zoek naar een fijne collega die goed is in het maken van inkoopcontracten. Het betreft een grote diversiteit aan contracten op het gebied van leveringen en diensten, onder andere voor de eerstelijnszorg. Ook het nakijken van inkoop- en aanbestedingsdocumenten behoort tot een van jouw taken. Indien nodig, leiden wij je verder op. Zo heb je binnen no-time alle kneepjes van het vak onder de knie.  

 

Jouw profiel

Opleiding

 • WO rechtsgeleerdheid in passende richting
 • Kennis aanbestedingsrecht (pré)

 

Competenties
In deze functie vragen we best wel wat van je, het is immers een nauwkeurige en verantwoordelijke baan. We vinden het daarom belangrijk dat je zelfstandig en planmatig kunt werken.

 • Met jouw sterk conceptuele vermogen weet je passende contracten op te stellen
 • Je kunt je goed inleven in de dynamiek van verschillende soorten leveringen en diensten. Dit weet je vervolgens moeiteloos te vertalen naar contractuele afspraken
 • Afspraken weet jij aan papier toe te vertrouwen
 • Je werkt zelfstandig en hebt oog voor detail.

 

Wat wij bieden

 • Een gevarieerde functie in een enthousiast en gedreven team
 • Een zelfstandige baan waar je volop mogelijkheden hebt om je persoonlijk te ontwikkelen.
 • Een prettige werksfeer met vakbekwame, enthousiaste collega’s die ervoor zorgen dat je je snel thuis voelt
 • Flexibele werkverdeling, je bepaalt zelf in overleg welke uren en werkdagen je aanwezig bent (minimaal 8 uur, maximaal 24 uur)
 • De juiste beloning, want je salaris is bespreekbaar
 • Reiskostenvergoeding
 • Goede arbeidsvoorwaarden


Over Pro 10
Wij zijn een succesvol adviesbureau gericht op het verlenen van inkoopadvies en het innovatief uitvoeren van Europese aanbestedingen. Sinds onze oprichting in 2006 hebben we al talloze overheidsorganisaties, zorginstellingen en bedrijven geholpen om op een verantwoorde manier hun inkoopdoelstellingen te behalen. De grote verscheidenheid in zowel klanten als opdrachten maakt ons werk niet alleen veelzijdig, maar ook uitdagend.

 

Wij weten dat mensen het verschil maken. Het verschil voor de klant, maar ook voor onze organisatie. Iedere medewerker is daarom voor ons en voor onze klanten van groot belang en draagt bij aan het succes. Dankzij onze betrokken en persoonlijke werkwijze  weten wij mensen te enthousiasmeren om dingen anders en efficiënter te doen. Het interne team van Pro 10 bestaat uit een kleine club mensen met verschillende opleidingen (rechten, bestuurskunde, sociologie, facility management, economie, IT), waardoor we goed out of the box kunnen denken en werken. Zo voegen wij steeds weer waarde toe voor onze klanten en realiseren we aanzienlijk verbeteringen in de inkoopfunctie van organisaties.

 

Meer informatie en solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct, we komen graag met je in contact! Stuur een korte motivatiebrief en je cv naar werken@pro10.nl 

Wil je meer weten over deze functie? Loek van Beurden vertelt je er graag meer over. Hij is bereikbaar via 070-3819724 of mail naar info@pro10.nl


Ga terug