Vacature Consultant / aanbestedingsjurist

Consultants / hands on aanbestedingsjuristen gezocht! (met of zonder ervaring)

Terug naar vacatureoverzicht

Wil  je veel leren rond het samenwerken met mensen, het contracteren van leveranciers en het inkopen van de meest uiteenlopende leveringen en diensten? Beschik je over een aantal basisvaardigheden zoals goed kunnen luisteren, inlevingsvermogen, gestructureerd schrijven, presenteren en je werk kunnen organiseren? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wat doe je zoal? 
Je brengt de behoeften van onze klant in kaart, waarna je deze met precisie vertaalt in offerte aanvragen. Aanvragen die de beste leverancier zichtbaar maken. Je ontwikkelt de contracten en implementeert deze. Je begeleidt het hele aanbestedingsproces. Afhankelijk van je ervaring doe je dit eerst met een projectleider en later als projectleider. Naast het uitvoeren van aanbestedingen, kijken we wat je nog meer leuk vindt. Zo kunnen wij je inzetten bijvoorbeeld bij het inrichten van de inkoopfunctie van organisaties, het ontwikkelen van inkoopbeleid, het geven van trainingen op juridisch vlak of rond bepaalde thema’s.  Je werkt op projectbasis vanuit ons kantoor in Zoetermeer of bij onze klanten.


Functie-eisen

Wij willen ons laten verrassen door talent, nieuwe invalshoeken of bijzondere ervaringen. Je competenties zijn maatgevend.  Daarnaast heb je

  • minimaal een afgeronde HBO/WO-opleiding (Rechtsgeleerdheid, Bedrijfskunde,  
      Bestuurskunde, goede resultaten zijn absoluut een pré).
  • rijbewijs B.

 

Wie zijn wij? 

Pro 10 Inkoopadvies en detachering is een succesvol adviesbureau gericht op het verlenen van inkoopadvies en het innovatief uitvoeren van Europese aanbestedingen. Sinds onze oprichting in 2006 hebben we al talloze overheidsorganisaties, zorginstellingen en bedrijven geholpen om op een verantwoorde manier hun inkoopdoelstellingen te behalen. De grote verscheidenheid in zowel klanten als opdrachten maakt ons werk niet alleen veelzijdig, maar ook uitdagend.

 

Wij weten dat mensen het verschil maken. Het verschil voor de klant, maar ook voor onze organisatie. Iedere medewerker is daarom voor ons en voor onze klanten van groot belang en draagt bij aan het succes. Dankzij onze betrokken en persoonlijke werkwijze  weten wij mensen te enthousiasmeren om dingen anders en efficiënter te doen. Het interne team van Pro 10 bestaat uit een kleine club mensen met verschillende opleidingen (rechten, bestuurskunde, sociologie, facility management, economie, IT), waardoor we goed out of the box kunnen denken en werken. Zo voegen wij steeds weer waarde toe voor onze klanten en realiseren we aanzienlijk verbeteringen in de inkoopfunctie van organisaties.Wat bieden wij? 

Wij werken voor aansprekende organisaties waar je in de keuken mag kijken. Dat, én de verscheidenheid aan onderwerpen waar je mee te maken krijgt, brengt diversiteit in ons werk. Waarkun je nog meer op rekenen?

  • Een gevarieerde functie in een enthousiast en gedreven team
  • Een functie met verantwoordelijkheden waar je volop mogelijkheden hebt om je persoonlijk te ontwikkelen.
  • Een prettige werksfeer met vakbekwame, enthousiaste collega’s die ervoor zorgen dat je je snel thuis voelt
  • De juiste beloning, want je salaris is bespreekbaar
  • Reiskostenvergoeding
  • Goede arbeidsvoorwaarden

 

Interesse?

Leuk! Solliciteer meteen  en stuur een korte motivatiebrief met foto, beschrijving van je competenties, CV, cijferlijst en evt. salarisindicatie naar werken@pro10.nl  Neem bij vragen contact op met Pro 10 via 070 381 97 24 of info@pro10.nl. Vraag naar Loek van Beurden.

 

Ga terug