Werken bij Pro 10?

Consultants / hands on aanbestedingsjuristen gezocht! (met of zonder ervaring)

Wil  je veel leren rond het samenwerken met mensen, het contracteren van leveranciers en het inkopen van de meest uiteenlopende leveringen en diensten? Beschik je over een aantal basisvaardigheden zoals goed kunnen luisteren, inlevingsvermogen, gestructureerd schrijven, presenteren en je werk kunnen organiseren? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wat doe je zoal?
Je brengt de behoeften van onze klant in kaart, waarna je deze met precisie vertaalt in offerte aanvragen. Aanvragen die de beste leverancier zichtbaar maken. Je ontwikkelt de contracten en implementeert deze. Je begeleidt het hele aanbestedingsproces. Afhankelijk van je ervaring doe je dit eerst met een projectleider en later als projectleider. Naast het uitvoeren van aanbestedingen, kijken we wat je nog meer leuk vindt. Zo kunnen wij je inzetten bijvoorbeeld bij het inrichten van de inkoopfunctie van organisaties, het ontwikkelen van inkoopbeleid, het geven van trainingen op juridisch vlak of rond bepaalde thema’s.  Je werkt op projectbasis vanuit ons kantoor in Den Haag of bij onze klanten.


Functie-eisen

Wij willen ons laten verrassen door talent, nieuwe invalshoeken of bijzondere ervaringen. Je competenties zijn maatgevend.  Daarnaast heb je

  • minimaal een afgeronde HBO/WO-opleiding (Rechtsgeleerdheid, Bedrijfskunde, 
      Bestuurskunde, goede resultaten zijn absoluut een pré).
  • rijbewijs B.

 

Wie zijn wij?
Pro 10, Partners in Procurement & Tendering is een gerenommeerd inkoopadviesbureau uit Den Haag met 15 medewerkers.  Wij bestaan bijna 10 jaar. Onze core business is het uitvoeren van aanbestedingen en het adviseren over de inkoopfunctie. Onze klanten zijn o.a. ministeries, waterschappen, academische ziekenhuizen, gemeenten en stichtingen. De trajecten die wij begeleiden zijn zeer uiteenlopend en interessant. Het betreft o.a. onderzoek naar de inkooporganisatie en het aanbesteden van bouwwerken (o.a. vliegveld, provinciehuis), ICT, facilitaire diensten, transport, adviesdiensten, medische apparatuur et cetera. Wij richten ons ook op het MKB door als inkoopcollectief te handelen.

Wat bieden wij? 

Wij werken voor aansprekende organisaties waar je in de keuken mag kijken. Dat, én de verscheidenheid aan onderwerpen waar je mee te maken krijgt, brengt diversiteit in ons werk. Je komt in een klein, hoogwaardig team te werken, met korte lijnen en waarbij je altijd op je collega’s kunt rekenen. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden. De ervaring die je opdoet is een grote impuls voor je verdere carrière. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

 

Interesse?

Leuk! Solliciteer meteen  en stuur een korte motivatiebrief met foto, beschrijving van je competenties, CV, cijferlijst en evt. salarisindicatie naar werken@pro10.nl  Neem bij vragen contact op met Pro 10 via 070 381 97 24 of info@pro10.nl. Vraag naar Loek van Beurden.

 

Ga terug