Tijdelijk personeel

Inkoopondersteuning

Heeft u tijdelijk behoefte aan inkoopondersteuning? Pro 10 kan hier snel in voorzien. Wij  vormen ons een beeld van uw behoefte, de resultaten die u wenst te realiseren en de context waarbinnen iemand wordt ingezet. Vervolgens zoeken wij de beste kandidaat.

Pro 10 beschikt over een team met eigen mensen en een vast bestand aan ZZP'ers waar wij goede ervaringen mee hebben. Deze mensen komen uit verschillende sectoren waaronder de semi-publieke sector. Zij zijn snel inzetbaar en kenmerken zich door een persoonlijke en deskundige aanpak.

De mensen die wij bij u detacheren staan er niet alleen voor. Wij onderscheiden ons van detacheringsbureaus omdat Pro 10 als professionele organisatie achter haar mensen staat, al haar kennis aan deze mensen beschikbaar stelt en gedurende het detacheringsproces contact onderhoudt. Hier bent u het meeste bij gebaat.

Door het inhuren van inkoopprofessionals via Pro 10 bespaart u flink op de inwerktijd van de werknemers. Zij zijn ervaren inkopers die het werk snel oppakken. Door in te huren via Pro 10 loopt u ook geen fiscale of arbeidsrechtelijke risico’s.

U kunt uw verzoek tot detachering indienen via info@pro10.nl of neem telefonisch contact met ons op via 070 - 3819724

Uiteraard zijn wij ook op zoek naar enthousiaste ZZP'ers. Ben jij een gedreven salesmedewerker, bidmanager of een professionele inkoopprofessional en op zoek naar nieuwe uitdagende opdrachten? Dan is Pro 10 op zoek naar jou! Stuur je CV naar info@pro10.nl en we nemen contact met jou op.


Bekijk ook eens:

Cursus
Inkoopadviesbureau
Inkoopbesparingen
Europees aanbesteden
Detachering inkoopadviseurs
Collectief inkopen

Ga terug