Workshops / Masterclasses

Training Contractmanagement voor niet-contractmanagers 30 januari 2020
Regelmatig verzorgen wij in company trainingen op het gebied van contractmanagement. Deze trainingen zijn niet bedoeld voor inkopers/contractmanagers, maar vooral voor medewerkers die te maken hebben met leveranciers. Denk bijvoorbeeld aan teamleiders, projectleiders, toezichthouders, facilitair medewerkers. Op 30 januari 2020 organiseren we weer een training Contractmanagement voor niet-contractmanagers. Op eenvoudige en begrijpelijke wijze leggen we de belangrijkste elementen rond contracten en het aansturen van leveranciers uit. Verder krijgen deelnemers alle gelegenheid eigen cases in te brengen en te bespreken zodat ze echt geholpen zijn met praktische en persoonlijke tips. U kunt zich nu aanmelden voor deze training op basis van een open inschrijving (zie inschrijfknop onderaan deze pagina). 

Na deze dag begrijpt u de belangrijkste inkoopvoorwaarden en weet u ze toe te passen. U heeft geleerd wat voor soorten contracten er zijn en kent de verschillen daartussen. Ook weet u welke rol u in het kader van contractmanagement kunt vervullen en heeft u voldoende input gekregen om die rol ook invulling te geven. U bent een betere gesprekpartner voor de leverancier en uw interne organisatie en weet leveranciers beter aan te sturen.

Trainer: drs Loek van Beurden MFM (directeur Pro 10)

Programma
Onderwerpen:

  • Algemene inkoopvoorwaarden,  soorten contracten en de werking
  • Samenwerking en communicatie, de relationele kant
  • Het perspectief op en van verschillende leveranciers, risico profielen
  • Leveranciersprestaties, formuleren en meten
  • Contractmanagement: organisatie en processen, uw rollen en taken


Doelgroep
Medewerkers die te maken hebben met leveranciers. Het betreft bijvoorbeeld teamleiders, projectleiders, toezichthouders, facilitair medewerkers. Minimaal 4 deelnemers, maximaal 8 deelnemers.

Datum en tijd
Datum: Donderdag 30 januari 2020
Tijd: 09.30 - 16.00 uur (inloop vanaf 09.15 uur)
Locatie: Pro 10 Zoetermeer 
Inclusief lunch 


Investering
€195,- (excl. BTW)

Klik hier voor de algemene voorwaarden opleidingen.

Druk op de knop hieronder om in te schrijven

inschrijven
Ga terug