Trainingen

Het formuleren van aanbestedingsstrategieën "een must"
Het formuleren van een goede aanbestedingsstrategie is misschien wel het meest essentiële onderdeel van een aanbesteding. Tijdens deze workshop leert u wat de functie is en hoe u komt tot een goede aanbestedingsstrategie.    

Wij gaan in op alle dimensies die aan de orde moeten komen, welke keuzemogelijkheden zich daarbij voordoen en hoe u tot een keuze komt. Hierbij gaat het niet alleen om de keuze van de juiste procedure, de keuze tussen technische en functioneel specificeren, het bepalen van de opdrachtwaarde, maar ook op zaken zoals de wijze waarop het contractmanagement vorm zou moeten krijgen en hoe voorkom je een “vendor lock in”.

Wij gaan onder meer in op de organisatorische kant van het formuleren van een aanbestedingsstrategie. Hoe krijgt u een beeld van de stakeholders en hoe ga je daarmee om, en wat als men het niet eens wordt? Wat zijn de valkuilen en hoe moet u zich als inkoopadviseur opstellen in het speelveld om u heen?

Hoe legt u een aanbestedingsstrategie vast. Wij reiken u een handige template aan en een checklist zodat u altijd stilstaat bij de belangrijkste aspecten van een aanbestedingsstrategie.          

Programma
Tijdens de workshop wordt gewerkt aan de hand van praktijkvoorbeelden op het gebied van leveringen, diensten en werken. Deelnemers krijgen de gelegenheid te werken aan een eigen praktijkcase zodat u direct stappen kunt zetten en tips meekrijgt.

09.30 uur tot 10.00 uur inloop
10.00 tot 12.30
12.30 tot 13.15 lunch (inbegrepen)
13.15 tot 16.00

Doelgroep
Doelgroep: de workshop is bedoeld voor junior en medior inkoopadviseurs die enige ervaring hebben met het uitvoeren van Europese aanbestedingen en die verder willen groeien zodat zij zelfstandig Europese aanbestedingen kunnen uitvoeren. Deze workshop is voor hen een absolute must.

Datum en tijd
Donderdag 12 april van 10.00 tot 16.00 uur.
Per workshop maximaal 12 deelnemers.
Minimale groepsgrootte 5 deelnemers.  

Investering
De kosten bedragen € 495,- (excl. btw). De workshop wordt gehouden bij Pro 10, Daendelsstraat 57, 2595 XT in Den Haag.

De workshop kan ook in-company gegeven worden. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wilt u op de hoogte blijven van de workshops? Volg ons op Twitter of LinkedIn.

Klik hier voor de algemene voorwaarden opleidingen.

Druk op de knop hieronder om in te schrijven

inschrijven
Ga terug