Kostenreductie

Kostenreductie

In de praktijk blijken ondernemingen vaak te kunnen besparen op hun inkoopuitgaven.  Een besparing door slimmer in te kopen is direct winst. Vaak is er niet de tijd om eens goed in de inkoopuitgaven te duiken. Dit doen wij voor u.

Wij analyseren uw inkoopuitgaven en komen met een strategie op welke wijze een optimalisatie valt door te voeren. Deze strategie komt in overleg met uw stakeholders tot stand. Hierdoor ontstaat draagvlak en komen oplossingen tot stand die bij uw organisatie passen. U kunt er voor kiezen uw totale inkoopuitgaven te laten analyseren, maar u kunt ook voor een bepaald segment of category kiezen, bijvoorbeeld inhuur, facilitair, onderhoud, ICT, adviesdiensten en transport.

Als de strategie door uw organisatie is goedgekeurd kunnen wij deze strategie met u uitvoeren. Wij sturen daarbij op kwaliteit en prijs. Daarbij zorgen wij voor de offerte aanvragen, goede contracten en de implementatie daarvan. Op die manier is gewaarborgd dat besparingen niet alleen “on the table” worden gerealiseerd,  maar in  “uw pocket” stromen. Uw leveranciers en contractmanagement brengen wij meteen op orde. Ook kijken wij of deelname aan het inkoopcollectief Inkoop XL voordelen oplevert.

De gerealiseerde kostenreducties maken wij met uw controller en andere stakeholders op basis van heldere definities inzichtelijk. Onze inzet kunt u betalen op basis van een overeengekomen percentage van de gerealiseerde  kostenreductie. Op basis van dit “no cure no pay”  principe bent u er altijd van verzekerd dat uw opbrengsten hoger zijn dan de kosten. In de regel is een vergoeding van 30% van de gerealiseerde besparing voor ons voldoende.  Wij werken ook op basis van een fixed price of op basis van uurtarieven. Net wat u prettig vindt!

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@pro10.nl of 070 381 97 24


Bekijk ook eens:

Trainingen
Inkoopadviesbureau
Inkoopbesparingen
Europees aanbesteden
Detachering inkoopadviseurs
Collectief inkopen


Ga terug