Inkoopprofessionalisering

Purchasing Excellence

Wat is de inkoopvolwassenheid van uw organisatie? Welke prioriteiten moet u stellen om een verbetering door te voeren? Welke inspanningen zijn daar voor nodig en wat levert het op? Hoe kan ik maatschappelijk verantwoord ondernemen? Hoe kan ik de circulaire economie vertalen naar mijn organisatie? Hoe goed doet u het ten opzichte van anderen?

Pro 10 helpt u op weg naar Purchasing Excellence binnen een maatschappelijk verantwoord kader. Wij analyseren uw inkoopfunctie op verschillende dimensies. Dit doen wij aan de hand van in de praktijk beproefde modellen zoals het MSU model van de Michigan State University. Daarbij stellen wij de doelen van de organisatie centraal en zorgen wij ervoor dat de inkoopfunctie daar een substantiële bijdrage aan gaat leveren.

Wij kijken zowel naar mens als organisatie, geven aan welke stappen gezet kunnen worden en helpen u bij het daadwerkelijk doorvoeren van de verbeteringen. Wij ontwikkelen bijvoorbeeld de structuur, besturing, de processen, instrumenten, systemen, samenwerking, kennis en vaardigheden en de cultuur. Dit doen wij in onderlinge samenhang en met betrokkenheid van uw medewerkers.

Pro 10 beschikt over consultants met verschillende achtergronden (Bedrijfskunde, Sociologie, Rechten, Economie, Communicatie). Daardoor krijgen alle dimensies de aandacht die ze verdienen en versterken ze elkaar. Alleen dan zal Purchasing Excellence optreden en bijdragen aan uw Operational Excellence.

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@pro10.nl of 070 381 97 24


Ook interessant:

Trainingen
Inkoopadviesbureau
Inkoopbesparingen
Europees aanbesteden
Detachering inkoopadviseurs
Collectief inkopen

Ga terug