Detachering

  • "Zonder zorgen op vakantie"

Versterking van uw team!

Tijdelijk versterking nodig? Pro 10 beschikt over de juiste mensen om bij te springen. Wij hebben eigen mensen en een bestand aan ZZP'ers waarmee wij regelmatig samenwerken en die hun zaakjes op orde hebben. Wij zetten alleen mensen in die wij kennen en waar wij 100% achter staan. Daarbij zijn wij flexibel, zodat u alleen dat inhuurt wat precies nodig is. 

Wij zijn geen CV schuiver. Wij leven ons in, zodat de perfecte match tot stand komt. Wij kijken naar wat u wilt bereiken met de tijdelijke inzet en zorgen ervoor dat dit wordt gerealiseerd. Wij zetten enkel professionals in die passen bij uw organisatie, de context, de cultuur en die beschikken over passende hard en soft skills. De mensen die wij inzetten zijn enthousiast en deskundig.

Door het inhuren van inkoopprofessionals via Pro 10 bespaart u flink op de inwerktijd van de werknemers. Zij zijn ervaren inkopers die het werk snel oppakken. Door in te huren via Pro 10 loopt u ook geen fiscale of arbeidsrechtelijke risico’s.

Besparen op inkoopkwaliteit leidt tot hoge extra kosten bij projecten of tot slechte inkoopresultaten. Verder zijn onze professionals vaak veel efficiënter waardoor zij minder tijd nodig hebben om hun taken uit te voeren. Een iets hoger tarief leidt dan toch tot lagere kosten.


Zoekt u een vaste kracht en u wilt eerst een kandidaat uitproberen?

U kunt uw verzoek tot detachering indienen via info@pro10.nl of neem telefonisch contact met ons op via 070 - 3819724

Uiteraard zijn wij ook op zoek naar enthousiaste ZZP'ers. Ben jij een gedreven salesmedewerker, bidmanager of een professionele inkoopprofessional en op zoek naar nieuwe uitdagende opdrachten? Dan is Pro 10 op zoek naar jou! Stuur je CV naar info@pro10.nl en we nemen contact met jou op.

Bekijk ook eens:

Trainingen
Inkoopadviesbureau
Inkoopbesparingen
Europees aanbesteden
Detachering inkoopadviseurs
Collectief inkopen

Ga terug