Detachering inkoopadviseurs

Wat is detacheren?

Detacheren wordt nogal eens verward met uitzenden. Detacheren is het uitlenen van personeel aan derden waarbij uitgegaan wordt van een langere samenwerkingsperiode tussen opdrachtgever, opdrachtnemer en bemiddelingsbureau. Bij uitzenden voert men een tijdelijke opdracht uit en de opdracht kan op elk moment gestopt worden.

 

Pro 10 focust zich op detachering . Als werknemer bent u in dienst van Pro 10, maar u voert een opdracht uit bij een andere organisatie.

Detachering inkoopadviseurs

Het zal u niet verbazen dat Pro 10, inkoopadviesbureau, voornamelijk de detachering van inkoopadviseurs verzorgt. Wij zijn geen CV schuiver. Wij leven ons in, zodat de perfecte match tussen opdrachtgever en  werknemer tot stand komt. Wij kijken naar wat de opdrachtgever wil bereiken met de tijdelijke inzet en zoeken een kandidaat die deze doelstelling kan realiseren. Wij zetten enkel professionals in die passen bij de context van de opdracht en de cultuur van de organisatie. Uiteraard letten wij bij detachering van inkoopadviseurs ook op de wensen die de professional heeft. Wij geloven erin dat het zowel voor de opdrachtgever als voor de werknemer een samenwerking hoort te zijn waar beide partijen enthousiast van worden.

 

Detachering voor organisaties

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom u behoefte heeft aan tijdelijke versterking van uw inkoopcapaciteit. Te denken valt aan opvang van zwangerschapsverlof, ziekte, verloop of het opvangen van pieken in drukke periodes.

Door het inhuren van inkoopprofessionals via Pro 10 bespaart u flink op de inwerktijd van de werknemers. Zij zijn ervaren inkopers die het werk snel oppakken. Door in te huren via Pro 10 loopt u ook geen fiscale of arbeidsrechtelijke risico’s.

 

Pro 10 is in staat om deze tijdelijke versterking te leveren in de vorm van vakkundige inkoopadviseurs op de onderstaande werkgebieden:

1. Voor het (Europees) aanbesteden en inkopen van uiteenlopende  diensten, leveringen en werken;

2. Voor het uitonderhandelen van specifieke opdrachten;

3. Voor het tijdelijk managen van een inkoopafdeling;

4. Voor het uitvoeren van uiteenlopende aanbestedingen en andere inkooptrajecten;

5. Voor het inkopen van specifieke behoeften;

6. Voor het coachen van uw eigen personeel;

7. Voor het managen van bestaande contracten en leveranciersrelaties; 

8. Voor het uitvoeren van inkoopcontrole, bijvoorbeeld inzake de naleving van contracten.

 

Doordat Pro 10 voor waterschappen, gemeenten, provincies, semi-overheid en private organisaties werkt, hebben onze mensen in de regel ervaring met soortgelijke organisaties als die van de klanten. Het proces van inwerken wordt hierdoor aanzienlijk verkort.

 

Naast inkoopadviseurs, detacheren wij ook bidmanagers en salesmedewerkers.

 

Detachering voor inkoopadviseurs

Wij krijgen regelmatig uitdagende opdrachten van verschillende organisaties waar wij enthousiaste professionals voor zoeken. Uiteraard zijn wij op zoek naar gedreven ZZP-ers. Ben jij een inkoopprofessional in hart en nieren? Ben je een salestopper of winnende bidmanager? Dan ben jij degene die wij zoeken! Stuur je CV naar info@pro10.nl en wij nemen contact met jou op.

Pro 10 is ISO9001 en NEN4400 gecertificeerd en werkt met een eigen, door de belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst. Hierdoor lopen we geen risico op het gebied van interne processen en de ketenaansprakelijkheid.

Bekijk ook eens:

Inkoopadviesbureau
Inkoopbespraringen
Europees aanbesteden
Collectief inkopen

Ga terug